Pisteet Kotiin kampanja

LENNÄ ASUNTOKAUPOILTA EUROOPPAAN!

– ansaitse Finnair Plus -pisteitä asuntokaupoilla ja lennä Eurooppaan.

RE/MAX Hyvät Kodit on Suomen suurin toimisto ja asuntokaupan ammattilaisista koostuva RE/MAX-myyntitiimi. Olemme onnistuneet tekemään ainutlaatuisen kampanjan, jossa toimistomme kanssa tehtyjen kauppaan johtaneiden toimeksiantojen myötä toimeksiantaja lentää Eurooppaan.

Tarjoamme korkealuokkaista ja tehokasta kiinteistönvälityspalvelua vaativiinkin myyntikohteisiin. Asut sitten keskustahuoneistossa, remontoitavassa omakotitalossa tai haluat myydä tontin – meiltä löytyy asiantuntemusta oikean hinta-arvion tekemiseen. Palkitut välittäjämme työskentelevät aina suurella sydämellä ja tehokkaasti. Palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Tammistossa K-Citymarketissa, johon on helppo tulla.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme asuntoasioista tai voit myös kutsua meidät luoksesi asuntoarviota varten oheisella arviopyyntölomakkeella.

Ansaitset Finnair Plus -palkintopistettä jokaisesta kauppaan johtaneesta toimeksiannosta, kun ilmoitat välittäjällemme Finnair Plus -jäsennumerosi sopimusta tehdessäsi. Mikäli et omista vielä Finnair Plus -korttia, saat sen kauttamme. Palkintopisteitä voi ansaita myös suosittelemalla palveluitamme tuttavillesi.

Helppoa, eikö totta? Me teemme työn, ja Sinä keräät Finnair Plus -palkintopisteet ja nautit matkasta! Etu koskee uusia kauppaanjohtavia toimeksiantoja ja sen saa ainoastaan RE/MAX Hyvät Kodit toimistosta Suomessa.

Kampanja on voimassa 1.3.2019 – 31.12.2019 aikana kauppaan johtaneista toimeksiannoista.

Ota yhteyttä oheisella arviopyyntölomakkeella, niin kerromme mielellämme lisää.